14 Ekim 2012 Pazar

LEGEND ONLINE VIP RULETİ NASIL OYNANIR

Arakdaşlar oyunda duyduğum feryatlar sonucunda kendi tecrübelerimle sabitlemiş olduğum vip ruleti oyununda nasıl değerli itemler kazanacağınızı sizlere anlatmak istedim.
Öncelikjle vip ruleti oynayabilmek için 2 şeye ihtiyacınız vardır 1- vip olmak, 2- vip parası. Bu ikisine sahipseniz durun hemen vip ruleti oynamaya kalkışmayın. Çünkü bu rulet oyununda ilk çevirmelerde değerli item düştüğünü ben daha görmedim. Değerli bir malzeme düşürebilmek için öncelikle sabredin ve 50 adet vip parası biriktirin. Kasanızda 50 adet vip parası bulunduğunda bu paraya sağ tıklayıp kullan deyin. Bu işlem sizi vip ruleti ekranına getirecektir. Bu ekranda dizili olarak bulunan çeşitli malzemeler tohumlar vardır. Bu malzemelerden bazıları gerçektende çok değersiz ve işe yaramazlardır. Bu işe yaramaz malzemeler dışında da birşeyler kazanıp eliniz boş çıkmak istemiyorsanız , değersiz olan malzemeleri sayın eğer sayısı 6dan düşükse 7. çevirmede değerli bir eşyaya sahip olacağınızdan eminsiniz demektir.
Eğerki değersiz eşya sayısı 9 10a çıkmışsa ekrandan çıkıp tekrar girin. Bu rulet ekranına giriş ücretsiz olduğu için istediğiniz sayıda değerli eşya olan bir rulet ounu bulana kadar sürekli çıkıp tekrar girin. Böylece vip ruletinden eliniz boş çıkmayacağınızı garantilemiş olursunuz.

İyi oyunlar dilerim.
(Kendi yazılarımı sağda solda çok görmeye başladım , paylaşmanızda bir sakınca yoktur lakin altına alıntı deyip bloğumu adres göstermeniz insanlık gereğidir)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder