19 Kasım 2012 Pazartesi

LEGEND ONLİNE SAKLANILMASI GEREKENLER

Oyunun başında size bazı hediyeler ve kullanımlık malzemeler verilir. Yeni bir oyuncu elinde ne varsa kullanıp bitirir farkında olmadan ancak eğer bu hediyeleri doğru şekilde kullanırsanız 10 hatta 100 kat daha fazla yararını görebilirsiniz.
   Bu itemler gelirsek en önemlisi Vip deneme kartıdır. Bu kartı kullanınca 2 saat boyunca vip haklarına sahip olursunuz. Yani Akademide hızlı geliştirme yapabilir ve vip ruleti oynayabilirsiniz. Bu yüzden bence bu kartı en azından level 40a kadar saklayıp bi yandanda kristal birktiriniz. Böylece level 40 olduğunuzda zar zor milim milim geliştirdiğiniz akademi levellerinizi bir anda tavan yaptırabilirsiniz. Ayrıca vip paranızda 100 civarında toplanmış olacağı için vip ruletinden de ödülleri toplayabilirsiniz.
   Diğer en önemli malzeme ise Labirent anahtarıdır. Bu anahtarı kullanarak labirente girdiğiniz takdirde aldığınız exp ve değerli taşlar 2 katı olarak size eklenir. Bu yüzden bu anahtarlarıda en azından Labirentte 60. kata gelene kadar saklamanızı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder