19 Kasım 2012 Pazartesi

LEGEND ONLİNE RUH NASIL KAZANILIR

Merhaba arkadaşlar şimdi de Legend Online da ki birbaşka kanayan yara olan ruh kazanma , toplama, kasma işlemine el atıp tecrübe paylaşımında bulunmak istedim.
Ruh kazanmanın en etkili yolu Dünya Bossa girmektir . Dünya bossu her gün 11.00 , 16.00 , 22.00 da açılır. Her vuruşunuzda vurduğunuz miktarınızın aşşağı yukarı 4'te 1'i size ruh ve altın olarak döner. Örneğin her girişte 60k vuruyorsanız aşşa yukarı 15 k ruh ve 15 k altın elde edersiniz. Bunun dışında boss ölünce eğer ilk 3'e girdiyseniz bir miktar ikramiye daha alırsınız. İlk 3e giremez fakat toplamda %1den fazla vurusanız 50k ruh ve 50k altın mailinize gönderilir.
2. en etkili ruh toplama yoluda çevredeki sahipsiz yaratıkları öldürmenizdir. Bunun için Çevre ye tıklayıp sahipsiz yaratıkları öldürün. Her yaratık grubundan sonra ruh topu alırsınız bu topları kullanıp ruh elde edersiniz.
3. ve tavsiye etmediğim yol ise tarlaya ekmektir. Eğer ilk 2 yolu kullanırsanız zaten gerektiği kadar ruh elde edersiniz tarlaya exp ekin para ekin daha iyi :)
Bazı günlük görevlerden de ruh ödülü alabilirsiniz .Bunu zaten görev açıklamalarını okuyarak öğrenebilirsiniz.


3 yorum:

  1. çok faydalı tesekkürler kardeşim :)

    YanıtlaSil
  2. Yaralı Blıg Paylaşımı Panpa :) A mk Bide Şöhret Kasmayı Paylaş

    YanıtlaSil
  3. Abi Benim Görev için işe yaramdı???

    YanıtlaSil