17 Eylül 2012 Pazartesi

LEGEND ONLİNE NE NE İŞE YARAR

Legend Online'da oyun süresince sürekli insanların birbirlerine şu ne işe yarar bu ne işe yarar diye sorular yağdırıp genelde de cevap alamamalarına çok sık rastlamaya başladım. Bu yüzden tüm materyallerin ne işe yaradıklarını kısaca açıklamaya karar verdim.

Şeytan Taşı ne işe yarar : Farklı lvllerde olmak üzere şeytan taşları mevcuttur. Bu taşların her lvli belli bir ekipman takımının yapımında kullanılmaktadır. Örneğin lvl 2 şeytan taşı ile lvl 30 ekipmanlar yapılır. Bu ekipmanları yapmak için 50 adet lvl 2 şeytan taşı ve lvl 30 malzeme parçası gerekir. BU malzeme parçaları Ek Sahne görevlerinin sonunda nadiren verilen ödüllerdir. Eğer şansınız bir türlü gülmedi ise bu parçaları Yeraltı Labirent Mağazasından da  labirent parası karşılığı temin edebilirsin. Şeytan taşları çoğunlukla ek sahne görevlerinde nadiren de Yeraltı Labirentinde çıkar.

Şeytan Kristali ne işe yarar: Bu kristali kullanmak için 35 lvl olmanız gerekmektedir. 35 lvlde açılacak olan bir özellik ile bu kristalleri karakterinize verip değerli taşlardan kazandığınız özellikleri (saldırı , can vs.) arttırabilirsiniz. Bu arttırma işlemi her lvlde %2 olarak gitmektedir.

Yeraltı Labirent Parası ne işe yarar: Bu para ile Yeraltı Labirent Mağazasından yüzük simge alabilirsiniz ki oyundaki en sağlam yüzük/ simge burada bulunmaktadır.

Ruh  ne işe yarar: Ruh ile yanınızda taşıdığınız yaratıkların seviyelerini arttırabilirsiniz. Seviye 40 ta açılacak bir yaratık özelliği için de ruh gerekmektedir.Yanınızdaki yaratığın sahip olduğu bir özelliğin %1ini karakterinize ekleyebilirsiniz. Ancak bunun için bir milyon ruh gerekmektedir. Yani bu özelliği kullanmadan önce 2 kere düşünün çünkü bu kadarcık ufak bir getiri yerine yancılarınızın seviyesini çok daha yükseğe getirebilirsiniz.

Madalya ne işe yarar : Pvp savaşlarda ve amfide kazandığınız madalyalar oyunun seyrindeki en önemli parçalardır. Oyundaki en sağlam zırh seti bu madalyalar ile alınabilmektedir. İlk set 35 lvl de giyebilmekte ve sonrası 45te olmak üzere devam etmektedir. Örneğin 35 lvl setin kılıncı 900 zırhı 800 ... madalya istemektedir. Ancak seti tamamladığınızda beden+50 başlangıçta nefret +30 ve düşman defansına -1000 etki vermektedir.Rakipleriniz neye uğradığını şaşıracaktır.

O kadar yazdık arak yapmayın yaparsanız da bir teşekkürü borç bilin.


1 yorum: